34666
Book
In basket
(Jedzmy Zdrowo)
Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę `bezpiecznych` składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!
Availability:
Wypożyczalnia Pruszcz
There are copies available to loan: sygn. 614 (1 egz.)
Notes:
Tyt. oryg.: Glutenfrei kochen und backen : genussvoll essen ohne Weizen, Dinkel & Co
General note
Liczbowanie s. wraz z okł.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again