34731
Książka
W koszyku
Kompleksowa charakterystyka właściwości glutenu. Autorzy omówili choroby układu pokarmowego, które gluten powoduje lub jest niesłusznie o nie oskarżany. Scharakteryzowali również produkty bezglutenowe i bezpieczeństwo ich długoterminowego przyjmowania, poświęcili uwagę probiotykom i suplementom.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Pruszcz
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 614 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Gluten exposed : the science behind the hype and how to navigate to a healthy, symptom-free life
Uwaga ogólna
Netogr. s. 287-[289], bibliogr. s. 294-[301].
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej